ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε από το κανάλι του halkidikilive.gr τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από το 3-1 του Π.Ο. Μουδανιών επί του Τορωναίου Αφύτου, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 Κατηγορίας ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ - ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΣΙΘΩΝΙΑΣ Α.Ε. 2020 - 2021:

Δείτε τα στιγμιότυπα (σε HD) μέσα από την κάμερα του καναλιού P.O.MOUDANIWN TV από τον αγώνα πρωταθλήματος Α1 Κατηγορίας ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ - ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΣΙΘΩΝΙΑΣ Α.Ε. 2020 - 2021 Δόξα Ορμύλιας - Π.Ο. Μουδανιών για την 3η αγωνιστική:

Highlights υψηλής ευκρίνειας (HD) από τον αγώνα πρωταθλήματος Α1 Κατηγορίας ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ - ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΣΙΘΩΝΙΑΣ Α.Ε. 2020 - 2021 με αντίπαλο τον Α.Ε.Ο. Προποντίς Ν.Μαρμαρά που διεξήχθη χθες (17.10.20) στο γήπεδο του Ν. Μαρμαρά, όπου η ομάδα μας επικράτησε με 1-3 και διατήρησε το απόλυτο των νικών σε δύο αγώνες:

Δείτε από το κανάλι του halkidikivoice.gr τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από το 0-3 του Π.Ο. Μουδανιών επί της Δόξας Ορμύλιας, αποτέλεσμα που έδωσε στην ομάδα μας το "εισιτήριο" για την επόμενη φάση (Γ΄ Φάση) του Κυπέλλου Χαλκιδικής:

Highlights υψηλής ευκρίνειας (HD) από τον αγώνα της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Χαλκιδικής με αντίπαλο τον Α.Ε.Σ. Γεροπλάτανου που διεξήχθη χθες (03.10.20) στο γήπεδο των Σημάντρων, όπου η ομάδα μας επικράτησε με 7-1 και προκρίθηκε στην Β΄ φάση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Δόξα Ορμύλιας:

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όλα τα τελευταία νέα και ενημέρωση για τον Π.Ο. Μουδανιών στο e-mail σας