ΜΠΑΣΚΕΤ

"Ως πρόεδρος του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αλέξανδρο Μαυροφρύδη και όλα τα παιδιά που δουλεύουν στο λογιστικό γραφείο ORGAN για την πολύτιμη βοήθεια που μας παρέχουν αμισθί και τελευταία η βοήθεια του ήταν ουσιαστική και σημαντική για την συνέχιση της κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου του ΠΟΜ.

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Πρόεδρος του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών κ. Φώτης Χατζηιορδάνης αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων στην εξέλιξη του κύκλου εργασιών για την κατασκευή του νέου γυμναστηρίου στα Νέα Μουδανιά.

Σύσσωμος ο Παναθλητικός Όμιλος Μουδανιών συγχαίρει τον Καλαθοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Χαλκιδικής Ευρώπη 87 (ΚΑΟΧ Ευρώπη 87) για την επίτευξη της πρώτης νίκης στη δεύτερη ημέρα των Τελικών ανάμεσα στις 6 καλύτερες ομάδες (Final 6) του 47ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Εφήβων, επικρατώντας του Ηρακλείου με 65-47. Μας κάνετε περήφανους!

Σύσσωμος ο Παναθλητικός Όμιλος Μουδανιών συγχαίρει τον Καλαθοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Χαλκιδικής Ευρώπη 87 (ΚΑΟΧ Ευρώπη 87) για την επίτευξη της πρώτης νίκης που σημείωσε στη δεύτερη ημέρα των Τελικών ανάμεσα στις 6 καλύτερες ομάδες (Final 6) του 47ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Εφήβων, επικρατώντας του Ηρακλείου με 65-47. Μας κάνετε...

2020-08-06

Συνεχίζεται σήμερα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης των Εφήβων