ΝΈΑ ΜΟΥΔΑΝΙΆ WEATHER

«Ξεκάθαρος στόχος μας την νέα σεζόν το πρωτάθλημα»

2020-08-18

Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Π.Ο. Μουδανιών, Χρήστος Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας www.pomoudaniwn.eu για όλους και για όλα και αναφέρθηκε στους στόχους για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά:

«Πρωταγωνιστικός θα είναι ο στόχος της νέας χρονιάς και τι άλλο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της ομάδας στις Εθνικές Κατηγορίες. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι θα αμελήσουμε το κύπελλο Χαλκιδικής. Γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια από όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ο καθένας από τη μεριά του, ούτως ώστε να καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Στην συνέχεια ο ίδιος αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου, όπου και ανέφερε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση της ομάδας των Φλογητών για την παραχώρηση του γηπέδου και την άψογη φιλοξενία της οποίας τυγχάνουμε και να διαβεβαιώσω ότι στα τέλη Οκτωβρίου θα επιστρέψουμε στην φυσική μας έδρα, στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Μουδανιών».

Για τον προπονητή ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλώς ορίζω και επίσημα τον νέο προπονητή μας Σπύρο Γόγολο, μιας και δεν επετεύχθη μέχρι σήμερα, και είμαι σίγουρος ότι μαζί του θα πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε. Ήδη από τις πρώτες ημέρες προετοιμασίας της ομάδας γίνεται αντιληπτό ότι πρόκειται για έναν ενθουσιώδη προπονητή με μεγάλη όρεξη για δουλειά, θέλοντας να διδάξει πολλά πράγματα και να μεταφέρει το κίνητρο και τον ενθουσιασμό του στους παίκτες».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα μεταγραφικά της ομάδας, όπου και τόνισε τα εξής: «Η Διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με τον Γενικό Αρχηγό μας Μπάμπη Σαριανίδη και τον προπονητή μας Σπύρο Γόγολο κατάφερε να ανανεώσει τον περσινό βασικό της κορμό και να προσθέσει 4-5 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές μέσω μεταγραφών. Είμαστε κοντά στην απόκτηση άλλων 2-3 ποδοσφαιριστών».

Αναφερόμενος στο θέμα του φίλαθλου κόσμου της ομάδας, ο πρόεδρος είπε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε όλους εσάς που δείχνετε τη στήριξή σας, στη νέα προσπάθεια της ομάδας μας, αγοράζοντας ένα εισιτήριο διάρκειας. Μαζί θα γράψουμε ιστορία».

Ολοκληρώνοντας τα λεγόμενα του έκανε αναφορά και στην έναρξη της νέας σεζόν, για την οποία ανέφερε: «Θέλω να ευχηθώ να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά! Ευχές σε όλους τους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων, που είναι και οι πρωταγωνιστές, να είναι υγιείς και στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι». Στους παράγοντες όλων των ομάδων, να είναι προσηλωμένοι στους στόχους τους και να επιτελέσουν με επιτυχία τα καθήκοντά τους. Ο Παναθλητικός Όμιλος Μουδανιών σέβεται τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας και θα είναι παρών σε οποιαδήποτε θετική ενέργεια που έχει σκοπό την αναβάθμιση του αθλήματος. Καλούμε όλους τους φιλάθλους του Π.Ο. Μουδανιών, αλλά και όλους τους φιλάθλους της Χαλκιδικής να συμβάλλουν από τη μεριά τους να έχουμε ένα πρωτάθλημα με όμορφο ποδόσφαιρο χωρίς ακρότητες και να χαίρονται όλοι να πηγαίνουν, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες λόγω COVID-19 στο γήπεδο με τις οικογένειές τους. Γιατί το ποδόσφαιρο για εμάς είναι γιορτή και καλούμε παίκτες, παράγοντες και φιλάθλους, να χαρούμε όλοι μαζί το ποδόσφαιρο. Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και παράγοντες έχουμε υποχρέωση, ο καθένας από τη δική του σκοπιά να συμβάλλουμε ούτως ώστε να έχουμε ό,τι καλύτερο, στους αγωνιστικούς χώρους να επικρατήσει το ευ αγωνίζεσθαι, έχοντας υπόψη μας, ότι σε κάθε αγώνα υπάρχουν τρία αποτελέσματα. Η βία και κάθε αντιαθλητική ενέργεια σκοτώνουν το ποδόσφαιρο, ας το προστατέψουμε. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά, υγεία και όχι τραυματισμοί, όλοι μαζί μπορούμε. Τέλος, η διαιτησία με τα λιγότερα ανθρώπινα λάθη, έχουμε ικανούς και αξιόλογους διαιτητές».


xxx
▼ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(03.12.22):Π.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ-ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ►