ΝΈΑ ΜΟΥΔΑΝΙΆ WEATHER

Πρώτο φιλικό, πρώτη ισοπαλία για τον Π.Ο.Μ. κόντρα στη Δόξα Καλυβών

2022-08-21

Μουδιασμένη η ομάδα μας στην πρώτη της φιλική αναμέτρηση - Φανερά επηρεασμένοι από τις δυνατές προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές μας.

Το πρώτο φιλικό του Π.Ο. Μουδανιών στο Δημοτικό Γήπεδο των Νέων Μουδανιών δεν αποτέλεσε... έκπληξη για τον Σπύρο Γόγολο. Οι παίκτες του παρουσιάστηκαν φανερά επηρεασμένοι από τις δυνατές προπονήσεις και έμειναν στο 0-0 με τη Δόξα Καλυβών.

Η ομάδα μας παρουσίασε τη φυσιολογική, για το σημείο της προετοιμασίας στο οποίο βρισκόμαστε, κόπωση στη διάρκεια της αναμέτρησης, παρόλα αυτά είχε την κατοχή της μπάλας και πίεσε μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού.

Σε ένα πρώτο «τεστ», ο Σπύρος Γόγολος δοκίμασε διάφορα πράγματα σε ό,τι αφορά το τακτικό κομμάτι, δίνοντας χρόνο και ευκαιρίες σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Η αρχική σύνθεση της ομάδας μας: Αθανασίου, Αθανασιάδης, Γιάντσιος, Αλεξανδρίδης, Σαλπιγγίδης, Ζέρβας, Χρυσούλης, Παπάζογλου, Ευστρατιάδης, Μανωλιτζάς και Ηλιάδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κέντρος, Αλεξανδρίδης, Ζευκόπουλος, Ροδακινιάς, Παπάζογλου, Χύσα, Αλεξούδης και Καράπας.

▼ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(03.12.22):Π.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ-ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ►