ΝΈΑ ΜΟΥΔΑΝΙΆ WEATHER

Έφυγε από τη ζωή η Ανδρομάχη Δόμβρου - Παπίστα

2021-12-03

Το Δ. Σ και σύσσωμος ο Παναθλητικός Όμιλος Μουδανιών αποχαιρετά με βαθιά θλίψη την Ανδρομάχη Δόμβρου - Παπίστα, η οποία έφυγε σήμερα από την ζωή.

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στα Μουδανιά μας, ως Καθηγήτρια Σωματικής Αγωγής, έβαλε το δικό της "λιθαράκι" δημιουργώντας τις πρώτες μαθητικές ομάδες Μπάσκετ και Βόλεϊ, τα περισσότερα παιδιά των οποίων αργότερα στελέχωσαν τα αντίστοιχα τμήματα της νεότερης ιστορίας του Συλλόγου μας. 

Υπήρξε Πρόεδρος και των τριών τμημάτων, Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ και Βόλεϊ, ενώ η θητεία της στην Προεδρία του ενιαίου Π. Ο. Μ. ταυτίστηκε με την πρώτη μεγάλη επιτυχία του Ανδρικού Τμήματος Βόλεϊ , την άνοδο του στην Β' Εθνική. Αγάπησε τον αθλητισμό των Μουδανιών, αλλά και τον τόπο μας γενικότερα, υπηρετώντας τον με αγάπη και ανιδιοτέλεια, από κάθε μετερίζι στο οποίο βρέθηκε.

Άλλωστε η προσφορά στον άνθρωπο και στον τόπο μας ήταν αυτό που χαρακτήριζε πάντα και τον αλησμόνητο Μίμη Παπίστα. 

Το Δ. Σ. του Π. Ο. Μ., τιμώντας την εν ζωή ακόμα, έδωσε το όνομα της στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Συλλόγου μας. 

Καλό Παράδεισο Μάχη.                                                                                                Βασίλη - Πέτρο Θερμά Συλλυπητήρια. 

 Το Δ.Σ του Π. Ο. Μ.

▼ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(03.12.22):Π.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ-ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ►