ΝΈΑ ΜΟΥΔΑΝΙΆ WEATHER

 Ο Πρόεδρος στέλνει το δικό του μήνυμα στους φίλους του συλλόγου

2021-05-15

Ο Πρόεδρος  του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών κ.Φώτιος Χατζηιορδάνης στέλνει το δικό του μήνυμα στους φίλους του Π.Ο. Μουδανιών (και όχι μόνο) για την επανέναρξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, κάνοντας μια σύντομη ιστορική αναδρομή στα επιτεύγματα του συλλόγου, μέσω του pomoudaniwn.eu:

"Αγαπητοί φίλοι του ΠΟΜ και γενικά του αθλητισμού, έφθασε επιτέλους η ώρα να ξαναβρεθούμε στα γήπεδα και στα γυμναστήρια. Είμαστε εδώ μαζί σας, όπως ήταν οι παππούδες μας, οι γονείς μας και τώρα εμείς! 

Είμαστε ανελλιπώς κοντά σας από το 1928! Είμαστε η ιστορία του αθλητισμού στην Χαλκιδική που σε αυτά τα 93 χρόνια που υπηρετούμε τον αθλητισμό, έχουμε δημιουργήσει τμήματα σε πολλά και διάφορα αθλήματα, με πρωταγωνιστικό ρόλο σε μεγάλες εθνικές κατηγορίες. 

Πρώτα τμήματα υπήρξαν αυτά του ποδοσφαίρου, πρωταγωνιστές στην Χαλκιδική με τα περισσότερα πρωταθλήματα και πολλά χρόνια στην Β΄ Εθνική. Το 1950 ο ΠΟΜ είχε ομάδα μπάσκετ που άλλα χωριά της Χαλκιδικής δεν είχαν ούτε γήπεδο ποδοσφαίρου. Για το βόλεϊ τι να πεις, μέχρι πριν λίγα χρόνια ομάδα στην Α2 κατηγορία, ομάδες σε όλες τις βαθμίδες και ηλικίες, με την ομάδα των παίδων να φθάνει στο final 4 της Ελλάδος με νίκη μέχρι και επί του Ολυμπιακού(!), αλλά και ομάδα πόλο, κολύμβησης και φυσικά είχαμε και μια υπέροχη ομάδα στίβου με πολλές επιτυχίες!

Σε όλα αυτά τα 93 χρόνια, πολλά έχουν αλλάξει και κυρίως έχουν αλλάξει άνθρωποι που υπηρετούσαν τον σύλλογο, τον αθλητισμό και πρωτίστως τη νεολαία του τόπου. Αλλά, μόνο πρόσωπα έχουν αλλάξει! Ένα δεν έχει αλλάξει όμως φίλοι μου, η αγάπη και η ανιδιοτέλεια σε αυτό που υπηρετούμε! Ποτέ δεν ασχολούμαστε επειδή παίζουν τα παιδιά μας, δεν στήνουμε ομάδες μόνο και μόνο για να παίζουν τα δικά μας παιδιά και όταν αυτά μεγαλώνουν και φεύγουν, φεύγουμε και εμείς μαζί κι έτσι να διαλύονται ομάδες. 

Είμαστε 93 χρόνια σε αυτό τον μεγάλο σύλλογο και θα είμαστε παρά πολλά ακόμα!!! Όταν φύγουμε εμείς, θα είναι άλλοι, μπορεί εσείς ή τα παιδιά σας. Και όλα αυτά για τα δικά σας παιδιά, για τα παιδιά που θέλουν να αγωνίζονται και να πρωταγωνιστούν με τις δικές τους δυνάμεις και αξίες, με προπονητές και γυμναστές άξιους και με αξίες σε όλους τους τομείς, που τους διαλέγουμε εμείς και όχι γονείς για καλύτερη μεταχείριση των παιδιών τους, προπονητές και συμβούλους που θέλουν ανταγωνισμό και πρωταθλητισμό! 

Ξεκινάμε ξανά και περιμένουμε και σας στη μεγάλη οικογένεια του ΠΟΜ με τη μόνη υπόσχεση που μπορούμε να δώσουμε είναι ότι αν τα παιδιά σας ξεχωρίζουν αθλητικά θα έχουν τις ευκαιρίες που τους αξίζουν, αλλά σίγουρα θα βγουν και καλύτεροι άνθρωποι στην κοινωνία. Ας μην ξεχνάμε το σπουδαιότερο: Οικογένειες με οικονομικά προβλήματα είναι δια παντός μέσα στην οικογένεια του ΠΟΜ, αφού σε συνεργασία με τον Δήμο και πάντα με πνεύμα διακριτικότητας, εντάσσουμε όλα αυτά τα παιδιά στις ακαδημίες μας και στις ομάδες μας. 

Νοιώθουμε, λοιπόν, υπερήφανοι, γιατί είμαστε από τα ελάχιστα ερασιτεχνικά σωματεία στην Ελλάδα που μπήκαν σε αναπτυξιακό πρόγραμμα. Με προσωπική εγγύηση του προέδρου για την καλή εκτέλεση του έργου, χωρίς κανένα πρόβλημα προχωράμε και τελειώνουμε το καινούριο κλειστό γυμναστήριο που θα είναι έτοιμο σε πολύ λίγο χρόνο. 

Ευχαριστώ πολύ, καλή αρχή να έχουμε και ειδικά όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι γερά και δυνατά". 


▼ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(03.12.22):Π.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ-ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ►