ΝΈΑ ΜΟΥΔΑΝΙΆ WEATHER

Π.Ο. Μουδανιών: Καλύτερη επίθεση, άμυνα, μεγαλύτερη διαφορά γκολ στο πρωτάθλημα και όχι μόνο

2020-11-02

Λένε -και έτσι είναι- ότι στο (και) ποδόσφαιρο οι αριθμοί δεν «αποκαλύπτουν» όλη την αλήθεια. Η στατιστική, απλά ακολουθεί, συνήθως ως επιβεβαίωση. Όμως, δίχως άλλο, ενίοτε αποδεικνύονται χρήσιμοι, στην συλλογή ή την παράθεση στοιχείων, για την μαθηματική ερμηνεία, όσων συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Διαμορφώνουν ρεκόρ, κάποιες φορές χαρίζουν βραβεία, άλλες πάλι δημιουργούν Ιστορία.

Με την ολοκλήρωση των 4 πρώτων αγωνιστικών αναμφίβολα η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος είναι η ομάδα μας, όπως αποκαλύπτουν οι εμφανίσεις της αλλά και οι αριθμοί.

Μια άκρως επιτυχημένη αγωνιστική παρουσία έχει ο Π.Ο. Μουδανιών έως σήμερα. Όχι απλώς βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και διαφορά τριών βαθμών από τον δεύτερο Ανθεμούντα Γαλάτιστας, αλλά ταυτόχρονα έπιασε κορυφή στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες.

Η ομάδα μας έχει την καλύτερη επίθεση με 11 γκολ (ακολουθεί η Νίκη Πολυγύρου με 10 και η Προποντίς Ν.Μαρμαρά με 8), αλλά και την καλύτερη άμυνα με παθητικό μόλις 2 τερμάτων (ο δεύτερος Ανθεμούς έχει 4, ενώ Φοίνιξ Νικήτης και Άρης Κασσάνδρειας από 3). Φυσικά η ομάδα του Σπύρου Γόγολου έχει και το καλύτερο goal average με +9, με τον Ανθεμούντα Γαλάτιστας και την Νίκη Πολυγύρου να ακολουθούν με +3.
Οι πρωτιές δεν σταματούν όμως εκεί... Στην πρώτη θέση των σκόρερ φιγουράρει ο 26χρονος δεινός εκτελεστής Κωνσταντίνο Σκέμπι με τον αριθμό των 7 τερμάτων, που σκοράρει 1.75 γκολ ανά αγώνα. 


xxx
▼ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(03.12.22):Π.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ-ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ►