ΝΈΑ ΜΟΥΔΑΝΙΆ WEATHER

Π.Ο. Μουδανιών | Έκτακτη Ανακοίνωση του Προέδρου του Τμήματος Ποδοσφαίρου Χρ. Παπαδόπουλου

2021-04-08

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Ποδοσφαίρου του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών, Χρήστος Παπαδόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας pomoudaniwn.eu για την τύχη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τις θυσίες των διοικήσεων των ομάδων.

Συγκεκριμένα όσα δήλωσε: «Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο λοιπόν, τέλος για φέτος. Μόνο την επίσημη ανακοίνωση περιμένουμε από τις αρμόδιες αρχές.

Υπάρχει μια απογοήτευση με τα όσα συμβαίνουν στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Πώς να συνεχίσουμε να δίνουμε τη ζωή μας σε αυτό; Πώς θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε οικονομικά τις ομάδες μας την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν; Ποιος ο σκοπός, αφού υπάρχει αβεβαιότητα; Έχει σκεφτεί κανείς τι κόπο κάνουμε για τον αθλητισμό; Για ποιον προγραμματισμό να μιλήσουμε; Καταφέραμε ως νεοσύστατη Διοίκηση του Π.Ο. Μουδανιών με μεγάλο κόπο και χρήμα να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο που θα ήταν σε θέση να πρωταγωνιστήσει στην Α1 του Πρωταθλήματος Χαλκιδικής και να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο της ανόδου προς την Γ΄ Εθνική. Πετάξαμε τόσα λεφτά για το τίποτα; Για ποιο λόγο να συνεχίσουμε να δίνουμε στο ποδόσφαιρο;

Ξοδεύουμε τον χρόνο μας για την ομάδα μας και την αγάπη μας προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και μετά καταλήγουμε στο απόλυτο ΚΕΝΟ. Δυστυχώς, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ολοένα και μικραίνει... Σίγουρα η υγεία είναι πάνω από όλα, όμως η κατάσταση αυτή απομακρύνει τα παιδιά από τα γήπεδα. Πως θα μπορέσουμε να αντιστρέψουμε το κλίμα της ανασφάλειας και αβεβαιότητας σε κλίμα παρακίνησης, με στόχο την ενθάρρυνση και προτροπή των παιδιών να επιστρέψουν στην ενεργό δράση στις ομάδες τους;».


ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ  MANTARINI TA KATSAROLAKIA  TA KATSAROLAKIA TSELIKAGROUP TSELIKAGROUP EDIAROGLOU I. EDIAROGLOY I.
▼ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(03.12.22):Π.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ-ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ►