ΝΈΑ ΜΟΥΔΑΝΙΆ WEATHER

Π.Ο. Μουδανιών: 2η Τηλεδιάσκεψη

2020-12-09

Συνεχίζονται οι τηλεδιασκέψεις μέσω της εφαρμογής Jitsi Meet για την ομάδα μας και συγκεκριμένα χθες (8.12.20) το βράδυ διεξήχθη η 2η τηλεδιάσκεψη με την καθολική συμμετοχή των προπονητών και ποδοσφαιριστών μας. Μάλιστα, αυτή τη φορά υπήρξαν καλεσμένοι προπονητές που έδωσαν μια διαφορετική νότα στην τηλεδιάσκεψη.

Την αρχή έκανε ο προπονητής και Τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ ΜΟΝΤΡΕΑΛ Αστέριος Θέμελης παρουσιάζοντάς μας οπτικοακουστικό υλικό σχετικά με (α) τον πρωταθλητισμό στο ποδόσφαιρο και (β) τον ηγέτη μιας ομάδας ποδοσφαίρου. Ακολούθησε ο δεύτερος προσκεκλημένος προπονητής Γεώργιος Ζερβουδάκης που κατέθεσε τις δικές του απόψεις μέσα από τις προσωπικές του εμπειρίες σε ομάδες των Χανίων.

Στη συνέχεια, όλο το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές πήραν το λόγο και ανέπτυξαν τις δικές τους σκέψεις/απόψεις, συμμετέχοντας έτσι ενεργά στη συζήτηση. Μεταξύ των άλλων, δεν έλειψε η προτροπή από τον προπονητή Σπύρο Γόγολο προς τους ποδοσφαιριστές για τη συνέχιση των ατομικών  τους προπονήσεων.

Στο τέλος, τέθηκαν κάποιοι προβληματισμοί για την έναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων και όλοι έδωσαν ραντεβού για την 3η τηλεδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα και θα έχει την ίδια μορφή (περίγραμμα, καλεσμένοι κ.α.) με ανανεωμένο θεματολόγιο.  

▼ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(03.12.22):Π.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ-ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ►