ΝΈΑ ΜΟΥΔΑΝΙΆ WEATHER

Ο Χρύσανθος Μπετσάκος βοηθός προπονητής και γυμναστής στον Π.Ο. Μουδανιών

2022-06-08
Ο Παναθλητικός Όμιλος Μουδανιών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον βοηθό προπονητή και γυμναστή Χρύσανθο Μπετσάκο

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΑΠΘ) με ειδικότητα ποδόσφαιρο και κάτοχος UEFA B. Αυτή τη στιγμή παρακολουθεί μεταπτυχιακές σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (τμήμα Σερρών) με τίτλο «Προπόνηση και Πρόληψη Τραυματισμών στο Ποδόσφαιρο».

Εργάστηκε δύο (2) χρόνια στα τμήματα υποδομών στις αναπτυξιακές ηλικίες του Αετού Βασιλικών ως υπεύθυνος της Ακαδημίας και ένα χρόνο στην ακαδημία των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, όπου έκανε και την πρακτική του άσκηση. 

Στο τελευταίο έτος των προπτυχιακών του σπουδών ολοκλήρωσε με επιτυχία την διπλωματική του εργασία με τίτλο «Η επίδραση διαφορετικών δοσολογιών καφεΐνης σε αερόβιους και αναερόβιους δείκτες απόδοσης των ποδοσφαιριστών».

Παρακολούθησε πολλά σεμινάρια προπονητικής ποδοσφαίρου και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης.

Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στη Γ' Εθνική (Κοζάνη, Καμπανιακός) και στην Α1 της ΕΠΣΜ (Αχιλλέας Τριανδρίας, Ηρακλής Αμπελοκήπων), καθώς και στον Αετό Βασιλικών.  

Το 2020 είχε ένα σύντομο πέρασμα από την ομάδα μας (ως γυμναστής), αλλά λόγω COVID-19 σταμάτησε άμεσα η συνεργασία μιας και διακόπηκαν οι αγώνες οριστικά.

Συνεχίζει μέχρι σήμερα στις ακαδημίες των ομάδων της Καρδίας και Φιλύρου ως προπονητής.

Καλωσορίζουμε τον Χρύσανθο Μπετσάκο στον Π.Ο. Μουδανιών!  

▼ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(03.12.22):Π.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ-ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ►