ΝΈΑ ΜΟΥΔΑΝΙΆ WEATHER

Νέος Προπονητής στην Ομάδα μας ο Σπύρος Γόγολος!

2020-07-11

Μετά τη συναινετική λύση της συνεργασίας με τον κ. Νίκο Παρούτογλου, το ποδοσφαιρικό τμήμα του Π.Ο. Μουδανιών προχώρησε στην άμεση πρόσληψη προπονητή.

Πρώτος προπονητής του Π.Ο. Μουδανιών θα είναι ο κ. Σπύρος Γόγολος.

Ως ποδοσφαιριστής, το βιογραφικό του είναι πλούσιο και βαρυσήμαντο, με τον πρώην κεντρικό αμυντικό να έχει αγωνιστεί επί σειρά πολλών ετών στις εθνικές κατηγορίες, περνώντας από Κέρκυρα, Καλλιθέα, Πανιώνιο, Άρη, Γιάννενα, Ολυμπιακό Βόλου, Λαμία και Αγροτικό Αστέρα (το πλήρες βιογραφικό εδώ).

Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2015, αλλά ξεκίνησε αμέσως την προπονητική από τον Φοίνικα Καλαμαριάς την ίδια μάλιστα χρονιά για δύο συναπτά έτη. Κατόπιν, προπόνησε τις ομάδες του Ελευθεριακού και Θύελλας Περιστερώνας από ένα έτος, αντίστοιχα. Την προηγούμενη σεζόν, 2019-20, δεν τον βρήκε σε κάποια ομάδα, καθώς αποφάσισε να διευρύνει τις προπονητικές του γνώσεις αποφοιτώντας επιτυχώς από τη σχολή UEFA A.

Αφού συζητήθηκαν όλες οι παράμετροι και το πρότζεκτ της ομάδας, διοίκηση και προπονητής συμφώνησαν σε όλα και χάραξαν από κοινού το πλάνο για τη λειτουργία της ομάδας για την προσεχή σεζόν.

Ο Σπ. Γόγολος με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας με την ομάδα μας έκανε την παρακάτω δήλωση: 

"Με αισιοδοξία, ελπίδα και προοπτικές μιας αρμονικής συνεργασίας, αναλαμβάνω την ιστορική ομάδα του ΠΟ Μουδανιών με την προοπτική επιστροφής του στην ανώτερη κατηγορία.

Η διάθεση των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος και η οργάνωσή τους ήταν το κίνητρο για να αναλάβω σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία τις τύχες της ομάδας. Ελπίζω πως με τον κόσμο των Μουδανιών, το έμψυχο υλικό της ομάδας αλλά και τη συνδρομή της διοίκησης θα προχωρήσουμε στην καινούργια αγωνιστική περίοδο σε μια θετική κατεύθυνση." 

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.


▼ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(03.12.22):Π.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ-ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ►