ΝΈΑ ΜΟΥΔΑΝΙΆ WEATHER

Νέος Γυμναστής στην ομάδα μας!

2020-07-03

Η διοίκηση του Τμήματος Ποδοσφαίρου Π.Ο. Μουδανιών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον γυμναστή Χρύσανθο Μπετσάκο και τον καλωσορίζει στην ομάδα μας.


Το βιογραφικό του νέου μας γυμναστή:

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΑΠΘ) με ειδικότητα ποδόσφαιρο.Μεταπτυχιακός φοιτητής στην πρόληψη τραυματισμών και προπόνηση στο ποδόσφαιρο

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (τμήμα Σερρών) [ 10/10/2021 - Current ]

Εργάστηκε δύο (2) χρόνια στα τμήματα υποδομών στις αναπτυξιακές ηλικίες του Αετού Βασιλικών ως υπεύθυνος της Ακαδημίας και ένα χρόνο στην ακαδημία των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, όπου έκανε και την πρακτική του άσκηση.

Στο τελευταίο έτος των προπτυχιακών του σπουδών ολοκλήρωσε με επιτυχία την διπλωματική του εργασία με τίτλο «Η επίδραση διαφορετικών δοσολογιών καφεΐνης σε αερόβιους και αναερόβιους δείκτες απόδοσης των ποδοσφαιριστών».

Παρακολούθησε πολλά σεμινάρια προπονητικής ποδοσφαίρου και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης. 

Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στη Γ' Εθνική (Κοζάνη, Καμπανιακός) και στην Α1 της ΕΠΣΜ (Αχιλλέας Τριανδρίας, Ηρακλής Αμπελοκήπων) καθώς και στον Αετό Βασιλικών. 
▼ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(03.12.22):Π.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ-ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ►