ΝΈΑ ΜΟΥΔΑΝΙΆ WEATHER

Νέο μέλος στο τεχνικό τιμ του Π.Ο. Μουδανιών

2022-08-11

Το Τμήμα Ποδοσφαίρου του Π.Ο. Μουδανιών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Σάκη Καρακώστα για την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.

Ο Καρακώστας ξεκίνησε το ποδόσφαιρο ως τερματοφύλακας από τον ΑΟ Ναρθακίου και σε ηλικία μόλις 15 ετών μεταπήδησε στον Αχιλλέα Φαρσάλων, ομάδα Α΄ κατηγορίας που τερμάτισε αήττητος. Δυο χρόνια αργότερα και σε ηλικία 17 ετών τον κάλεσε ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, τον έκανε ημιεπαγγελματία και αγωνίστηκε στην Β ομάδα. Αγωνίστηκε στις ομάδες: Αχιλλέας Τριανδρίας, Μαλακοπή, Κεραυνός Αγγελοχωρίου, Αχιλλέας Περαίας, Αναγέννηση Άρτας, Ατρόμητος Πλαγιαρίου, ΑΟ Καρδίας, Απόλλων Αρναίας, Απόλλων Σχολαρίου, Αναγέννηση Επανομής και Δόξα Τριλόφου, μερικές εκ των οποίων συμμετείχαν στις Γ΄ και Δ΄ Εθνικές κατηγορίες.

Ως προπονητής τερματοφυλάκων διετέλεσε στις Ακαδημίες Μίκρας, Αχιλλέα Περαίας, Γερμανική Ακαδημία, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Art Soccer School, Filippos Soccer School, Αναγέννηση Επανομής και Απόλλωνα Σχολαρίου.

Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C.

Καλωσορίζουμε τον Σάκη στην οικογένεια του Π.Ο.Μ. και είμαστε σίγουροι ότι με τις γνώσεις και την εμπειρία του, θα προσφέρει στην ομάδα μας αυτά που χρειάζονται.

▼ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(03.12.22):Π.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ-ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ►