ΝΈΑ ΜΟΥΔΑΝΙΆ WEATHER

Η… σημαία στον ιστό της!

2020-08-30

Η Διοίκηση του Τμήματος Ποδοσφαίρου του Π.Ο. Μουδανιών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο φυσικός αρχηγός και κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας μας Θανάσης Παναγιωτόπουλος είναι εδώ και τη νέα σεζόν.

Με το 10 στην πλάτη ο Θ. Παναγιωτόπουλος αποτελεί πολυτέλεια για την κατηγορία. Η υψηλή τεχνική - τακτική ποδοσφαιρική κατάρτιση και η τακτική οξυδέρκεια είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει στο γήπεδο. Το πάθος και η δύναμη του στο παιχνίδι, οδηγός για τα νέα παιδιά της ομάδας μας. Με την ίδια ευχέρεια μπορεί να κρατήσει τη μπάλα, να μοιράσει σωστά και ουκ ολίγες φορές έχει αναδειχθεί από τους πρώτους σκόρερ της ομάδας μας, αλλά και της Χαλκιδικής. Είναι μια μόνιμη πηγή κινδύνου για τις αντίπαλες ομάδες.

Αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι αποτέλεσε μέλος της Εθνικής Ελλάδας Παίδων για 4 συναπτά έτη και μάλιστα ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της. Στην ηλικία των 20 δέχθηκε προτάσεις από μεγάλες ομάδες της Ελλάδας (Α΄ Εθνική), μιας και το ταλέντο του μοναδικό και αξιοζήλευτο. Προφανώς, ο Θανάσης είχε και ... μπαμπά να μοιάσει: ο πατέρας του Κώστας Παναγιωτόπουλος αγωνίστηκε στην ΑΕΚ το 1973-74. Για προσωπικούς και ξένους προς το ποδόσφαιρο λόγους δεν τελεσφόρησε κάποια συμφωνία και από τότε πήρε την απόφαση να αγωνίζεται στην ομάδα της καρδιάς του.

Θανάση, σου ευχόμαστε υγεία και η κάθε μέρα να μας φέρνει πιο κοντά στην επιτυχία των στόχων μας!


xxx
▼ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(03.12.22):Π.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ-ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ►