ΝΈΑ ΜΟΥΔΑΝΙΆ WEATHER

Η ανάρτηση του Προέδρου του Π.Ο. Μουδανιών για το νέο κλειστό γυμναστήριο

2020-11-26

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Πρόεδρος του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών κ. Φώτης Χατζηιορδάνης αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων στην εξέλιξη του κύκλου εργασιών για την κατασκευή του νέου γυμναστηρίου στα Νέα Μουδανιά. 

Η ανάρτηση του κ. Χατζηιορδάνη έχει ως εξής:                                                          "Το έργο προχώρησε, ήδη άρχισε να μπαίνει η μεταλλική κατασκευή και ευελπιστούμε ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα έχουμε στην διάθεση μας όχι ένα αλλά δύο κλειστά γυμναστήρια. 

Θα θέλαμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο της περιοχής για την κατάσταση στον αθλητισμό που επικρατεί σε ότι μας αναλογεί αλλά δεν μπορούμε να τα βάλουμε ούτε με την φύση ούτε με την πανδημία. Δουλεύουμε όμως όλοι μαζί ενωμένοι και μόλις μας επιτραπεί θα είμαστε κοντά σας δυνατότεροι και ελεύθεροι από κακά στοιχεία, γηγενείς και μη. 

Σε πρώτη φάση θα ξεκινήσουν τα αγωνιστικά τμήματα και σε δεύτερη οι ακαδημίες του ΠΟΜ με πολλές εκπλήξεις και ενδυνάμωση των προπονητών Ξεκινάμε ξανά δυναμικά στις ακαδημίες του βόλεϊ με αρχιπροπονητή τον ΡΟΔΟΒΙΤΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, στο ποδόσφαιρο τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ και στο μπάσκετ τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. 

Τέλος θα ήθελα να δώσω μια συμβουλή σε κάποιους γονείς. Επειδή τόσα χρόνια έχουν περάσει χιλιάδες παιδιά από τις τάξεις του ΠΟΜ, δεν πρέπει να τρέφουμε αυταπάτες για τις δυνατότητες των παιδιών μας πράγμα που πρώτος έκανα εγώ. Στον ΠΟΜ δίνουμε ίσες ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά και πραγματικά παίζουν σε αγωνιστικά τμήματα αυτά που αξίζουν, τώρα αν κάποιοι έχουν άλλη γνώμη μπορούν να ιδρύσουν κάποια ομάδα ώστε να παίζουν τα παιδιά τους.

Ο ΠΟΜ ήταν είναι και θα είναι μεγάλος σύλλογος."

Μάλιστα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις μεταξύ των ιθυνόντων των ακαδημιών των Π.Ο. Μουδανιών και ΚΑΟΧ Ευρώπη 87 για την συνένωσή τους. 

▼ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(03.12.22):Π.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ-ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ►