ΝΈΑ ΜΟΥΔΑΝΙΆ WEATHER

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Προέδρου του Τμήματος Ποδοσφαίρου του Π.Ο. Μουδανιών

2020-11-01

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Ποδοσφαίρου του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών Χρήστος Παπαδόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας www.pomoudaniwn.eu μετά το τέλος της χθεσινής νικηφόρας αναμέτρησης με τον Τορωναίο Αφύτου στο γήπεδο των Σημάντρων:

«Θέλω να αποδώσω τα εύσημα και να εκφράσω την υπερηφάνεια μου στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας και πιο συγκεκριμένα στους προπονητές Σπύρο Γόγολο και Παύλο Παπαδόπουλο, στο γενικό αρχηγό Μπάμπη Σαριανίδη και στους ποδοσφαιριστές για την τεράστια χθεσινή νίκη επί του αξιόμαχου αντιπάλου Τορωναίου Αφύτου. Καταφέρατε να ανταπεξέλθετε στις όποιες δυσκολίες που σας παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τρόπο εκκωφαντικό. Συνεχίζουμε όλοι μαζί Διοίκηση - Προπονητές - Ποδοσφαιριστές, προκειμένου να φέρουμε σε πέρας τους αρχικούς μας υψηλούς στόχους. Ο καθρέφτης όλων μας είναι το γήπεδο. Εκεί κρίνονται όλοι!

Επιπρόσθετα, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους διαιτητές των 6 μέχρι σήμερα επίσημων αναμετρήσεων μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, για την άψογη και σχεδόν αψεγάδιαστη διεύθυνση των αγώνων.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της πόλης μας που στηρίζει την προσπάθειά μας στο φετινό δύσκολο ταξίδι στην Α1 Κατηγορία ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ - ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΣΙΘΩΝΙΑΣ Α.Ε. 2020 - 2021 της ΕΠΣ Χαλκιδικής. Υπομονή, πίστη και στο τέλος θα βγούμε νικητές για τα Νέα Μουδανιά μας!»

▼ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(03.12.22):Π.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ-ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ►