ΝΈΑ ΜΟΥΔΑΝΙΆ WEATHER

Δυο μεταγραφές και μια αποδέσμευση για την ομάδα μας

2020-09-13

Το Τμήμα Ποδοσφαίρου του Π.Ο. Μουδανιών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για τη σεζόν 2020-21 με τους ποδοσφαιριστές Κλεάνθη Μπουλάρι και Γιάννη Φροσύνη.

Συγκεκριμένα, στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας εντάσσεται ο επιθετικός Κλεάνθης Μπουλάρι . Ο παίκτης, που είναι γεννημένος στις 01/02/2001 αγωνίζεται ως σέντερ φορ και η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Θερμαϊκός Φλογητών.

Παράλληλα, αποκτήθηκε και ο Γιάννης Φροσύνης. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σαν αριστερός ακραίος οπισθοφύλακας, αλλά ενίοτε και ως αριστερός επιθετικός, έχει ύψος 1.60 m και βάρος 53 Kgr. Προηγούμενη ομάδα του ήταν η ΑΕ Φαλήρου.

Η Διοίκηση του Π.Ο. Μουδανιών εύχεται και στους δύο ποδοσφαιριστές καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Στον αντίποδα, ο ποδοσφαιριστής Νίκος Νικολάρα αποτελεί παρελθόν για την ομάδα μας, λόγω επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων. Ο 24χρονος επιθετικός πριν λίγο καιρό πήρε μεταγραφή στην ομάδα μας από τον Εθνικό Πυλαίας, αλλά δεν μπορεί να είναι συνεπής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και για αυτό λύθηκε η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Π.Ο. Μουδανιών τον ευχαριστεί και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.


xxx
▼ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(03.12.22):Π.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ-ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ►