ΝΈΑ ΜΟΥΔΑΝΙΆ WEATHER

18χρονος μεσοεπιθετικός συμφώνησε με την ομάδα μας

2020-07-21

Το ΔΣ του Τμήματος Ποδοσφαίρου του Π.Ο. Μουδανιών ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Γαβριηλίδη. Η ομάδα μας προχώρησε στην απόκτηση ενός ελπιδοφόρου ποδοσφαιριστή, που αν και 18 χρονών έχει δείξει ήδη το πλούσιο ταλέντο του.

Ο 18χρονος, ύψους 1,83μ., μεσοεπιθετικός Αλέξανδρος Γαβριηλίδης έμαθε τα μυστικά του ποδοσφαίρου στις Ακαδημίες των Αστεριών και από εκεί μεταπήδησε στις Ακαδημίες της Άρσεναλ (Θεσσαλονίκης). Το προηγούμενο έτος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αναγέννησης Ρυσίου (Α΄ Κατηγορίας ΕΠΣ Μακεδονίας), όπου ήταν η πρώτη του χρονιά σε αντρική ομάδα, διαπρέποντας στον αγωνιστικό χώρο με την τεχνική του κατάρτιση.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας δήλωσε για τη μεταγραφή του στην ομάδα μας: «Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ρυσίου και ιδιαίτερα τον μέχρι πρότινος προπονητή μου κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο για την εμπιστοσύνη τους που έδειξαν προς το πρόσωπό μου να γίνω βασικό μέλος της Αναγέννησης Ρυσίου. Συνεχίζοντας, είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα του Π.Ο. Μουδανιών και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να πετύχουμε τους στόχους μας τη νέα σεζόν, που δεν είναι άλλοι από την άνοδο στην Γ΄ Εθνική».

Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας!

▼ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(03.12.22):Π.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ-ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ►