ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σήμερα Εορτή του Αγίου Αθανασίου, η οικογένεια του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών εύχεται στον ποδοσφαιριστή και αρχηγό Θανάση Παναγιωτόπουλο Χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και κάθε επιτυχία με την ομάδας μας.

Εκτός από την επίσημη σελίδα μας στο διαδίκτυο (pomoudaniwn.eu), μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στα social media για να είστε συνεχώς ενημερωμένοι για τις δραστηριότητες της ομάδας μας.

Σήμερα 07 Ιανουαρίου 2021 Εορτή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου και Βαπτιστού, όλη η οικογένεια του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών εύχεται χρόνια πολλά με υγεία στον Ταμία του Τμήματος Ποδοσφαίρου κ. Ιωάννη Κίκα.

Σήμερα 06 Ιανουαρίου 2021 Εορτή των Φώτων, σύσσωμος ο Παναθλητικός Όμιλος Μουδανιών εύχεται στον Πρόεδρο του Ομίλου κ. Χατζηιορδάνη Φώτιο Χρόνια πολλά, Υγεία, Χαρά και Ευτυχία για την ονομαστική του εορτή.

Η οικογένεια του Τμήματος Ποδοσφαίρου του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών εύχεται χρόνια πολλά, προσωπική ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία στον τερματοφύλακα Χρήστο Ξανθόπουλο, για την ονομαστική του εορτή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όλα τα τελευταία νέα και ενημέρωση για τον Π.Ο. Μουδανιών στο e-mail σας