ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σήμερα 06 Ιανουαρίου 2021 Εορτή των Φώτων, σύσσωμος ο Παναθλητικός Όμιλος Μουδανιών εύχεται στον Πρόεδρο του Ομίλου κ. Χατζηιορδάνη Φώτιο Χρόνια πολλά, Υγεία, Χαρά και Ευτυχία για την ονομαστική του εορτή.

Η οικογένεια του Τμήματος Ποδοσφαίρου του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών εύχεται χρόνια πολλά, προσωπική ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία στον τερματοφύλακα Χρήστο Ξανθόπουλο, για την ονομαστική του εορτή.

Όλη η οικογένεια του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών εύχεται σήμερα (25.12.20) στον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας μας κ. Χρήστο Παπαδόπουλο, Χρόνια Πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες, για την ονομαστική του γιορτή.

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Georgi Manolov και η οικογένεια του Τμήματος Ποδοσφαίρου του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών του εύχεται υγεία και μόνο επιτυχίες!

Καλύτερο γκολ με βάση τις δικές σας ψήφους και με ποσοστό 43% αναδείχθηκε το γκολ του πρώτου μας σκόρερ Κωνσταντίνο Σκέμπι απέναντι στον Τορωναίο Αφύτου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1' κατηγορίας ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ - ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΣΙΘΩΝΙΑΣ Α.Ε. 2020 - 2021 της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Τα γενέθλια του γιορτάζει σήμερα ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Βίκτωρ Παπαδόπουλος και η οικογένεια του Τμήματος Ποδοσφαίρου του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών του εύχεται υγεία και μόνο επιτυχίες!

Συνεχίζονται οι τηλεδιασκέψεις μέσω της εφαρμογής Jitsi Meet για την ομάδα μας και συγκεκριμένα χθες (8.12.20) το βράδυ διεξήχθη η 2η τηλεδιάσκεψη με την καθολική συμμετοχή των προπονητών και ποδοσφαιριστών μας. Μάλιστα, αυτή τη φορά υπήρξαν καλεσμένοι προπονητές που έδωσαν μια διαφορετική νότα στην τηλεδιάσκεψη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όλα τα τελευταία νέα και ενημέρωση για τον Π.Ο. Μουδανιών στο e-mail σας