ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α1 της ΕΠΣ Χαλκιδικής για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (9/10/21) την αντίστοιχη ομάδα της Νέας Φώκαιας, τον Ηρακλή, στις 16:00, στο γήπεδο «Αβραάμ Παπαδόπουλος» (χ. Λάκκωμα).

Στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Χαλκιδικής για το έτος 2021-22 προκρίθηκε η ομάδα μας, χωρίς καν να χρειαστεί να αγωνιστεί με τον Αιγέα Παλλήνης χθες (2/10/21), μιας και η αντίπαλος ομάδα δεν τήρησε το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α. (μη συμπλήρωση υγειονομικής κατάστασης covid-19 ποδοσφαιριστών/αξιωματούχων της, συμπεριλαμβανομένων και των...

Το Τμήμα Ποδοσφαίρου του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για το έτος 2021-22 με τον Αντώνη Κασάπη για την θέση του προπονητή και με τον Νίκο Χατζηστεργίου για την θέση του βοηθού προπονητή - γυμναστή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Π.Ο.Μ θέλει να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Κωνσταντίνο Κατσιαούνη για την απώλεια του πατέρα του. Ο Κωνσταντίνος έχει διατελέσει επί μία δεκαετία διοικητικό μέλος της ομάδας μας, δίνοντας τα πάντα για τον σύλλογο σε δύσκολους καιρούς.

Το Τμήμα Ποδοσφαίρου του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών ανακοινώνει ότι τη θέση του Προέδρου της ομάδας αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Ταμίας της ομάδας Γιάννης Κίκας. Επί 20 έτη διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του τμήματος, όπου άφησε το στίγμα του για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και την εντιμότητά του, γεγονός που τον έκανε αγαπητό...

Το ΔΣ του Τμήματος Ποδοσφαίρου θεωρεί υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια για τη συνεργασία του, τους Σπύρο Γόγολο και Μπάμπη Σαριανίδη, οι οποίοι μετά από προσωπική τους επιθυμία λόγω προσωπικών και διαφόρων λόγων υπέβαλαν την παραίτηση τους από τις θέσεις των Προπονητή και Γενικού Αρχηγού της ομάδας, αντίστοιχα. Η σύντομη διαδρομή τους στις...

Αλλαγή στην ημερομηνία έναρξης στην προετοιμασία της ομάδας μας κατά μια εβδομάδα αποφάσισε το Τμήμα Ποδοσφαίρου του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών, μετά την οριστικοποίηση των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο (9-10 Οκτ και 2-3 Οκτ 21, αντίστοιχα) .

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος Ποδοσφαίρου του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών ενημερώνει ότι η προετοιμασία της ποδοσφαιρικής ομάδας θα ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου 2021 και ώρα 18:30 στο Δημοτικό Γήπεδο των Φλογητών, όπου θα πραγματοποιηθεί και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όλα τα τελευταία νέα και ενημέρωση για τον Π.Ο. Μουδανιών στο e-mail σας