ΝΈΑ ΜΟΥΔΑΝΙΆ WEATHER

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το Τμήμα Ποδοσφαίρου του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών ανακοινώνει την ένταξη στο ρόστερ του υπό τη μορφή δανεισμού του Στέφανου Μπεγκλή. Ο 24χρονος μέσος ανήκει στον Α.Ο. Χανιώτης, με τον οποίο συμφωνήθηκε ο δανεισμός του έως τον Ιούνιο του 2023.

Με τον Ντούνγκα να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Κωνσταντίνου να προσθέτει ακόμη ένα ο Π.Ο. Μουδανιών επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 του Τορωναίου Αφύτου στο Δημοτικό Γήπεδο Ν. Μουδανιών και έκανε ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Το Τμήμα Ποδοσφαίρου του Π.Ο. Μουδανιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιάννη Βάντση. Ο Γιάννης γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 2003 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας.

Το Τμήμα Ποδοσφαίρου του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι νέος αντιπρόεδρος, μετά την παραίτηση του Χρήστου Παπαδόπουλου, είναι ο επιχειρηματίας θαλάσσιων ειδών - μέσων αναψυχής Νίκος Νικολαΐδης.

Το Τμήμα Ποδοσφαίρου του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Θαλή Θεοδωρίδη. Άμεσος συνεργάτης του και γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Λεωνίδας Ζωτάκης, νυν προπονητής τμημάτων υποδομής του Π.Ο. Μουδανιών.

Το Τμήμα Ποδοσφαίρου του Π.Ο. Μουδανιών ανακοινώνει ότι το ΔΣ έκανε δεκτή την παραίτηση που υπέβαλε ο προπονητής Σπύρος Γόγολος. Τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συνεργασία και του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.

Το Τμήμα Ποδοσφαίρου του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το εξειδικευμένο Κέντρο Φυσικοθεραπείας : Corpus Therapy -Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης Αθλητών. Πρόκειται για μια συνεργασία που αναβαθμίζει σημαντικά τους τομείς Υγείας και Αθλητισμού του συλλόγου μας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όλα τα τελευταία νέα και ενημέρωση για τον Π.Ο. Μουδανιών στο e-mail σας

▼ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(03.12.22):Π.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ-ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ►